RICOH THETA V - Beskrivelse

New THETA 4K sample video - Spherical Image - RICOH THETA

Gir en ny dimensjon til bildene dine. 
Ta opp og gjengi virkeligheten i 360 grader.

Økt oppløsning og forbedret bildekvalitet gir en tydeligere tredimensjonell følelse. Samtidig blir opplevelsen av videoinnspillinger enda mer levende takket være 360 graders lydinnspilling. RICOH THETA V gjengir omgivelsene og dine minneverdige øyeblikk på en engasjerende måte, både i lyd og bilde.

 • Bilder i høy kvalitet

  360 graders bilder med 14 megapixel oppløsning
  Ta høyoppløste 360 graders stillbilder med en oppløsning på 14 millioner pixler. En helt ny algoritme gir bilder med lite støy, høy oppløsning og høy kvalitet fra lav til høy følsomhet.

   

 • Video i 4K Nyhet

  Høykvalitets videoklopp i 4K/30 bps
  THETA V har fått markant forbedret videoytelse ved innføringen av 360-graders innspilling i høyoppløst 4K (3840x1920, 30 bilder/s). Nå kan du nyte opptak av realistiske sfæriske videoklipp! *1

  *1 Oppløsningen av innspillingsdata er 4K (3840x1920). Oppløsningen i det sfæriske bildet varierer avhengig av valgt visningsmåte.

 • 360゜lydinnspilling Nyhet

  Ta opp 3D-lyd med en innebygget 4-kanals mikrofon
  THETA V har fått støtte for en ny VR (virtual reality) kompatibel teknikk som tillater lydopptak i 360 grader. Nyt en naturtro opplevelse for både øyne og ører.

 
 • Bildesensor med høy hastighet  Nyhet

  To 1/2.3” bildesensorer gir signalavlesning med meget høy hastighet og gjør det mulig å skape sfæriske videoklipp med 4K-oppløsning.

 • Ny, kraftfull prosessor Nyhet

  RICOH THETA V bruker en kraftfull Qualcomm(R) Snapdragon(TM) prosessor som medfører forbedringer i en rekke ulike funksjoner, blant annet raskere bildebehandling og trådløs overføring. Den er også mer strømbesparende enn tidligere prosessorer som er brukt i Theta-serien.

 • Høytytende 4-kanals mikrofon Nyhet

  Fire innebygde mikrofoner gjør det mulig å ta opp lyd fra fire ulike retninger samtidig. De skilte signalene legges deretter sammen og konverteres til et format som gjenskaper lydopplevelsen i 360゜.

  Eksklusiv ekstern 3D Mikrofon TA-1 (Tilbehør) Nyhet

  3D mikrofon spesielt for THETA V. Bruk den for å ta opp lyd i 360゜med enda høyere kvalitet for en mer realistisk følelse.

  Se flere detaljer på tilbehørssiden

Nye funksjoner for ytterligere muligheter med et sfærisk kamera

 

 

Verdens første*2 Remote Playback*3

360 graders materiale som tas opp med THETA V kan vises på en ekstern skjerm som eksempelvis en TV. Kameraet fungerer også som en fjernkontroll som kan brukes for å velge bilder, panorere vertikalt og horisontalt, samt zoome inn og ut.

*2 Første sfæriske kamera tiltenkt konsumentbruk (ifølge en Ricoh-undersøkelse).
*3 Andre enheter er nødvendig, som den trådløse display-adapteren.

 
 • Høy følsomhet - ISO 3200/6400 Nyhet

  Med THETA V kan du fotografere ved så høye følsomheter som ISO 3200 eller filme/streame ved ISO 6400. Det store følsomhetsområdet gjør det mulig å ta opp selv i dårlige lysforhold.

 • Undervannshus TW-1  (Tilbehør) Nyhet

  Et ekte undervannshus med beskyttelsesklasse tilsvarende JIS Klasse 8, hvilket tåler trykk ned til 30 meters dyp. Undervannshuset er utstyrt med anti-refleksbehandling og et lag som avviser smuss.

 • 1/2500 sekunders lukkertid

  Lukkertider kan stilles inn i et område fra 1/2500 til 60 sekunder.

   

 • Utstyrt med gyrosensor Nyhet

  THETA V er utstyrt med en ny gyrosensor i tillegg til den vanlige akselerasjonsføleren. Takket være det har kameraet bedre mulighet til å oppdage hellinger og å holde styr på hva som er opp og ned. Dessuten gir gyroen mulighet til å bruke kameraet som fjernkontroll.

 • Avansert bildebehandlingsteknikk Nyhet

  Avansert bildebehandlingsteknologi som er forbedret i årenes løp, gir en bildekvalitet med minimalt tap av detaljer i mørke skygger og lyse høydepunkter, selv når motivene har store forskjeller i kontrast. Algoritmen for hvitbalansen er dessuten kalibrert om for å gi en naturlig fargegjengivelse i de mest skiftende miljøer.

 • Intervallopptak

  Gir mulighet til å automatisk ta serier av bilder med et valgfritt intervall (minimum 4 sekunder). En praktisk funksjon når man vil skape Time Lapse-videoer.

   

   

 
 •  

 • 4K live streaming Nyhet

  THETA V støtter live streaming (strømmet video i realtid) i 360 grader og 4K-oppløsning (3840x1920 pixler)!

 •  

   

Mer 360 graders frihet med forbedrede kontroller og oppkoblingsmuligheter

 • To kommunikasjonsmåter - Bluetooth & WLAN Nyhet

  I tillegg til trådløs tilkobling med WLAN finnes nå også Bluetooth som gir mulighet til konstant oppkobling *4 til din smarttelefon. Med de trådløse funksjonene kan du fjernstyre kameraet og andre innstillinger uansett hvor den er plassert.
  *4 Når strømsparingsmoduset er aktivert. Slå av kameraet ved å holde nede strømknappen.

 •  

   

 • WLAN klientmodus*5

  THETA V kan bruke klientmodus for å koble til en smarttelefon og/eller internett gjennom et eksisterende trådløst tilgangspunkt for WLAN. *5.

  *5 Planlagt kompatibilitet gjennom ny firmware.

 

 • Høyhastighets dataoverføring Nyhet

  Overføringshastigheten for både stillbilder og video har blitt betydelig forbedret og er oppimot 2.5x raskere enn med tidligere kameramodeller *6.

  *6 Sammenlignet med Theta S. Målte verdier refererer til tidspunktet for overføring av en viss mengde videodata til en iOS enhet. Tester utført av Ricoh.

 •  

   

   

 • Utvidede funksjoner med apper *7 Nyhet

  Et nytt operativsystem basert på Android gjør det mulig å installere apper som tilfører helt nye funksjoner.

  *7 Den nye funksjonen Remote Playback er en forhåndsinstallert app.

Android-roboten er reprodusert eller modifisert fra en forgjenger skapt og delt av Google, og brukes i samsvar med betingelsene beskrevet i Creative Commons 3.0 Attribution License.

Kompakt og tynn. THETA-designet gjør det enkelt å produsere 360 graders opptak i høy kvalitet.

 

Farge - Metallic grå
45.2 mm (W) x 130.6 mm (H) x 22.9 mm (17.9 mm *8) (D)
Vekt - Ca. 121g
*8 Uten objektivdelen.

 

"RICOH THETA V er kompatibel med appen Google Street View. Den gjør det mulig å ta opp og publisere 360 graders video (som gatebilder) i Google Maps. Koble deg til mennesker fra hele verden og kartlegg og utforsk nye områder med RICOH THETA V og Google Street View."

 

 

 

Tilbehør

 • Undervannshus TW-1

 • Undervannshus TW-1 med THETA V

 • 3D Mikrofon TA-1