HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Limited DC WR - Oversikt

  • HD DA 20-40mm F2.8-4 ED Limited DC WR.jpg
  • _HD20-40_BK.jpg
  • _HD20-40-BK_hood.jpg
  • _HD20-40_SL.jpg
  • _HD20-40-SL_hood.jpg

  • Tilsvarer 30.5-61.5mm i 35mm formatet
  • Slitesterk værsikret konstruksjon
  • Innebygget AF motor
  • High Definition Coating
  • Sirkelformet blenderåpning

Linker

BeskrivelseLes mer

Denne modellen er det første zoomobjektivet i den avanserte Limited serien, som er kjent for sin høye kvalitet, både mekanisk og bildemessig. To ganger zoom dekker brennvidder fra moderat vidvinkel til standard brennvidde, og en god lysstyrke på F2.8 i vidvinkel. I tillegg til den avanserte HD coatingen og den fullstendig sirkelformede blenderåpningen, er objektivet det første værsikrede objektivet i Limited serien. Et raskt og stillegående AF system, drevet av en innebygget AF motor, fanger skarpe og klare bilder, selv under vanskelige situasjoner.

Det første 2x zoomobjektivet i Limited serien

Med sin 2x zoom, som dekker fra 20mm til 40mm, tilbyr dette objektivet et brennviddeomfang fra 30.5mm til 61.5mm (i 35mm formatet) når det benyttes sammen med et PENTAX K-serie digitalkamera. Det tilbyr de mest brukte brennviddene for mange fotosituasjoner, slik som landskapsfoto, snapshots og portretter. Dette gjør det til et meget anvendelig objektiv.

Berømt Limited-serie kvalitet

Den stolte arven fra Limited- serien gjør at dette objektivet leverer en svært høy bildekvalitet med korrekt dybdegjengivelse og minimal forvrengning over hele zoomområdet. Det lar fotografen gjenskape motivet perfekt, samtidig som dybdeskarpheten kan styres optimalt med den sirkelformede blenderen. Objektivet, solblenderen og objektivdekselet er produsert i høykvalitets aluminium, og hånd-dreid for den aller beste finish og presisjon. På objektivets midtseksjon har zoomringen store riller for å forenkle betjeningen.

State-of-the-art optisk teknologi

Objektivet er behandlet med den PENTAX-utviklede HD coatingen*, en høykvalitets multi-coating som reduserer reflekser i det synlige lysspekteret med 50 prosent i forhold til konvensjonelle multi-coatinger. Dette gjør at fotografen kan ta skarpe og klare kontrastrike bilder fri for ghosting og flare, selv under vanskelige forhold som for eksempel motlys. Objektivet inneholder også ED (Extra-low Dispersion) glass og et super-low-dispersion glasselement. Dette sørger for maksimal skarphet og minimalt med kromatisk aberrasjon over hele zoomområdet.

* HD står for High Resolution.

Det første værsikrede objektivet i Limited serien

Dette objektivet er den første Limited modellen med en værsikret konstruksjon, med syv forseglinger som hindrer vann og fukt å trenge inn. Ved bruk sammen med et PENTAX værsikret digitalkamera, kan brukeren ta bilder i regn og snø, i tillegg til situasjoner der kameraet kan utsettes for vannsprut.

Alternativer Les mer

Tilbehør Les mer