RICOH WG-4 - Oversikt

 • wg-4-models.jpg
 • solo_WG-4-Standard.jpg
 • wg4_yellow_003.jpg
 • wg4_yellow_002.jpg
 • wg4_yellow_001.jpg
WG-4-logo.png

 • Vanntett til 14m, Støvtett, Tåler fall fra 2m høyde
 • Kuldesikret til -10°C, Tåler trykk på inntil 100kg
 • Bakbelyst 16 MP CMOS sensor
 • 4x vidvinkelzoom
 • Full HD video
 • Optikk med høy lysstyrke F.2 (i vidvinkel)
 • Sensor-shift bildestabilisering
 • Makromodus 1cm med 6 LED lamper 

 

Linker

BeskrivelseLes mer

Utviklet som den mest avanserte modellen i WG-serien, er denne modellen meget godt vanntettet, og støtsikret, for høy bildekvalitet under tøffe forhold.

Pålitelig konstruksjon for bruk ned til 14 meters dyp, i inntil to timer

WG-4

Takket være den fullstendig vanntette konstruksjonen, sikrer WG-4 trygg bruk ned til 14 meters dyp, i opptil to timers kontinuerlig bruk (tilsvarende IPX8 eller JIS Class 8). Det er også konstruert for å være sikret mot et fall fra to meter,* støvtett (tilsvarende IPX6 eller JIS Class 6),** kuldesikret for temperaturer ned til –10°C,** og trykksikker  mot press på inntil 100kgf (kilogram force).**
Alle disse funksjonene gjør kameraet til en pålitelig følgesvenn under tøffe forhold.

* Målt under RICOH IMAGING-original teststandard (fra en høyde på 2.0 meter, på 5cm finerplate), tilsvarende metode 516.5-Shock MIL-Standard 810F.
** Målt under RICOH IMAGING-originale teststandard.

Eksepsjonell bildekvalitet, takket være lyssterk zoomoptikk, og det siste innen bildeteknologi

WG-4

Zoomobjektivet har en maksimal blenderåpning på F2.0 (i vidvinkel) for å ta klare, skarpe bilder med svært lite bildestøy, selv i svakt lys. Med en 4x zoom fra 4.5mm til 18mm (tilsvarer ca 25mm vidvinkel til ca. 100mm medium tele i 35mm format), er denne anvendelige zoom praktisk til mange forhold, fra makrofotografering av blomster, til vidvinkelbilder av imponerende landskaper.
Takket være en oppgradert autofokus, har autofokusering i macro blitt kraftig forbedret.
I "havfrue" og "havfrue video" modiene, er fargegjengivelse og kontrast optimalisert: Rødfarge, som blir borte under vann, er forsterket for å gi korrekt rødfarge, og kontrasten økes for å få tilbake tapet av kontrast grunnet lysbrytningen i vann.

Et utvalg av programmer

Inkludert Shutter Priority (lukkerprioritet) og USER modus, som er inkludert for første gang i WG- serien, har WG-4 totalt 29 programmer. I Shutter Priority modus, velger kameraet automatisk blender og ISO følsomhet som passer den brukerinnstilte lukkerhastigheten for å gi optimal eksponering. I USER modus kan fotografen umiddelbart kalle opp forvalgte innstillinger for eget bruk. I tillegg vil Auto Picture modus automatisk velge en av 16 forskjellige scene modi for en gitt scene eller motiv. Med et stort utvalg av scenemodi, kan brukeren enkelt finne den riktige modus for alle anledninger og motiver.

Avansert, bakbelyst CMOS sensor

WG-4

WG-4 er utstyrt med en meget avansert, bakbelyst CMOS bildesensor, som har meget gode egenskaper i svakt lys, og gir meget lave støydata. Sammen med en avansert bildeprosessor, leverer denne bildesensoren en følsomhet inntil ISO 6400 og superoppløste bilder med 16 effektive megapiksler. Kameraet tilbyr også innovative funksjoner som Handheld Night Snap modus, som automatisk fanger flere bilder av samme scene, og setter dem sammen til ett skarpt og perfekt bilde.

Spesifikasjoner Les mer

Type - Camera Type

Water proof, dust, sand, crash, cold, pression proof digital compact

Sensor - Type 1/2.3" CMOS
Sensor - Effective Pixels

Approx. 16.0 megapixels

Hus - Height

6.45 cm

Hus - Width

12.5 cm

Hus - Depth 3.2 cm
Hus - Weight

209g (unloaded)

229g (with battery & SD card)

Alternativer Les mer

Tilbehør Les mer