AF 360 FGZ II - Beskrivelse

AF360FGZ II auto blitz for PENTAX systemkameraer, med værsikring og LED lys for video og stillfotografering

AF360FGZII er en værsikret autoblitz for PENTAX systemkameraer med et ledetall på 36 ved ISO 100/m. Denne blitzen er designet for å gi pålitelig bruk selv under forhold som regn og snø.

Pålitelig værsikret konstruksjon for krevende bruk

Med 28 forseglinger, inkludert skoen, er denne blitzen klargjort for bruk under krevende forhold. Ved bruk sammen med et værsikret kamerahus kan brukeren benytte systemet under selv de mest ugjestmilde omgivelser, i regn, snø og støv.

LED-lys for både video og stillbilder

Begge modeller inkluderer et nyutviklet LED- lys. Dette hvite LED- lyset er praktisk ikke bare for video-opptak på kortere avstander, men også for stillbilder med lengre eksponeringstider. Det fungerer også som innfyllingslys ved portrettbilder og som AF hjelpelys i mørke.*

* AF hjelpelyset er tilgjengelig med 645D, K-r, K-5, K-30, K-5 II, K-5 II s, K-50 og K-500 kamerahus. Kameraets firmware må være oppdatert til siste versjon.

Brukervennlige innstillinger

Brukeren kan tilpasse blitzen ved å forhåndsinnstille inntil ni forskjellige funksjoner, inklusive innfyllingslys med LED-lyset, og avfyring under stillbildefotografering.

Allsidig blitz styresystem

Begge modellene har et utvalg av avfyringsmodier, ** fra P-TTL automodus, der blitzlyset fanges opp av kameraets lyssensor for korrekt eksponering, til manuell blitz, high-speed synkronisering og trådløs P-TTL auto blitz.

** Tilgjengelige funksjoner er avhengig av kameramodell.

Andre funksjoner

  • Tiltbart hode, justerbart i vinkler fra -10 til 90 grader vertikalt og opp til 180 grader horisontalt
  • Powerzoom som dekker brennvidder fra 24mm til 85mm (i 35mm format)
  • Innebygget vidvinkelpanel som trekkes ut for å dekke 20mm brennvidde (i 35mm format)
  • Automatiske innstillinger for blitzutløsning i kombinasjon med et PENTAX systemkamera
  • Multi blitz funksjoner
  • Rask oppladingstid sammenlignet med konvensjonelle modeller