5 grunner til å velge Pentax

Å velge riktig speilreflekskamera kan være en vanskelig oppgave for de fleste.
Kameraet må være mulig å ta med seg hvor som helst, og når som helst.
Her er gode grunner til å velge PENTAX.

1 Komplett værsikret og støvtett konstruksjon, også for tilbehøret

Det første PENTAX SLR-kameraet med værsikret og støvtett konstruksjon var PENTAX LX, som ble lansert i 1980. Denne kunnskapen ble gjennom årene brukt til å utvikle og selge mange værsikrede og støvtette produkter. PENTAX kamerahus er ikke de eneste produktene med denne konstruksjonen. Tilbehør som objektiv og blits-enheter er også værsikret. Det betyr at du kan fortsette å ta bilder i all slags vær og forhold.

2 Kompatibilitet med eldre objektiver

K-serien av SLR-kameraer har et objektiv-sortiment som er spekket med de nyeste optiske teknologiene, inkludert D FA serien og DA Limited serien. I tillegg kan mer enn 380 typer* objektiver brukes med K-fatning, inkludert M42 skrufatning-objektivet som ble brukt på Asahi Pentax (AP-type) for 60 år siden, samt objektiver med 645/67-fatning. Gled deg over å kunne bruke dine gamle favorittobjektiver på det nyeste digitalkameraet.

* Antallet inkluderer kun PENTAX objektiver. Fra februar 2017.
* En kompatibel adapter er nødvendig for å koble til ikke-K-fatning-objektiver.
* Antallet inkluderer også produkter med små endringer. Tredjeparts objektiver er ikke inkludert.

3 Et kompakt og lett design med innebygget bildestabilisering

  • interchangeable lens

 

PENTAX DSLR kameraene har SR (Shake Reduction) mekanismen innebygget i kamerahuset. Denne mekanismen gir effektiv bildestabilisering på et utskiftbart objektiv, inkludert gamle objektiver. Dette gjør det også mulig å holde objektivene kompakte, slik at utstyret blir så lett og lite som mulig.
Videre bruk av SR muliggjør innovative funksjoner som Pixel Shift Resolution for å ta bilder med høy oppløsning, Anti-Aliasing Filter Simulator, ASTROTRACER for å spore objekter på himmelen under opptak, og Automatisk korreksjon av horisonten.

4 Fokus på bilde og produktdesign på alle SLR-modeller

color variations

Snarere enn å bare registrere motivet foran øynene dine, er PENTAX dedikert til å gjengi fargene øynene og hjernen registrerer, ved å levere bilder akkurat slik fotografen forventer at de skal være. Det er gitt spesiell oppmerksomhet til hudtoner og grønnfarger.
Objektivene, som fungerer som kameraets øye, har et sortiment med både ★ (Star) serien, som leverer skarp kvalitet med fokus på oppløsning, og Limited serien i aluminium, produsert etter de absolutt høyeste kvalitetskrav.

5 Grensesnitt designet for ypperlig brukervennlighet

  • shake reduction

 

PENTAX er opptatt av kompromissløs brukervennlighet, med fokus på menyvisning, knappoppsett, og kameragrep. Designet er praktisk med høy brukervennlighet. Fx-knappen aktiverer enkelt de tilordnede funksjonene. Innstillingen for utendørs visning (Outdoor View Setting) gir en enkel justering av skjermen for å matche omgivelsenes lysstyrke, og Hyper Operation System (Hyper Program/Hyper Manual) gir effektive opptakskontroller via de fremre og bakre hjulene.