5 grunner til å velge Pentax

Å velge riktig speilreflekskamera kan være en vanskelig oppgave for de fleste.
Kameraet må være mulig å ta med seg hvor som helst, og når som helst.
Her er gode grunner til å velge PENTAX.

1 Værsikret, og bygget for bruk under krevende forhold

Bygget for tøff bruk

Har du opplevd å legge kameraet igjen hjemme fordi det regnet, eller fordi omgivelsene var for støvete? PENTAX digitale speilreflekskamerasystem inneholder værsikrede og støvtette kamerahus og objektiver. Produktene holder tett mot regn, fuktighet, støv og sand, så du kan fortsette å ta bilder, selv under krevende forhold.

2 Det mest omfattende utvalget av APS-C optimaliserte objektiver

Antall objektiver optimalisert for APS-C sensorer

Den mest utbredte sensortypen for dagens digitale speilreflekskameraer er APS-C. Utskiftbare objektiver som kan benyttes for denne type sensor er to forskjellige typer: kompatible med både APS-C og fullformat- sensorer, og de som er optimalisert for APS-C sensor. Objektiver som er kompatible med fullformatsensorer er gjerne tunge, store og dyre. Hvis du er ute etter et kompakt og lettbetjent kamera med APS-C sensor, så er PENTAX det beste valget, på grunn av det store utvalget av objektiver for APS-C sensorer. Enten det dreier seg om fotografering med teleobjektiver, vidvinkelfotografering, eller spesialisert fotografering, slik som makro eller fish-eye, tilbyr PENTAX et bredt utvalg av objektiver, både faste brennvidder og zoomobjektiver tilpasset ditt bruk.

3 Kompakte og lette objektiver

Gjennomsnittlig vekt etter type (PENTAX = 100)

Brukere av et speilreflekskamera har ofte med seg et utvalg av objektiver, for forskjellige motiver og anledninger. Den innebygde bildestabilisatoren i PENTAX gjør at alle objektiver blir stabilisert, og objektivene er også mer kompakte og lettere på grunn av at stabiliseringen ikke sitter i objektivene.
De APS-C optimaliserte objektivene har også redusert vekt og størrelse. På grunn av dette kan du ta med deg flere objektiver i fotovesken.

4 Mange fargevarianter

Fargevarianter

Du kan designe ditt eget kamera ved å velge hus og grep i dine favorittfarger. Mange forskjellige fargekombinasjoner er tilgjengelige. Lag ditt helt egne kamera som forteller hvem du er!

*Fargevarianter er begrenset til visse kameramodeller.

5 Bildestabilisatoren er kompatibel med alle PENTAX objektiver

Innebygget bildestabilisator

Den PENTAX-utviklede bildestabilisatoren SR (Shake Reduction) er innebygget i alle PENTAX digitale speilrefleksmodeller, og den stabiliserer alle kompatible objektiver, selv under vanskelige forhold, slik som fotografering i mørket, eller ved bruk av teleobjektiver. I tillegg er PENTAX rimeligste modeller utstyrt med en pentaprisme søker. Dette er ofte bare tilgjengelig på konkurrentenes toppmodeller. Pentaprisme søkeren gir et større og lysere søkerbilde, som gjør det enklere å komponere bildet.